Koncert Edith Piaf

Nova nagradna igra za predstavo Piaf! The Show

Za vas smo pripravili novo nagradno igro, s katero ste lahko osvojili vstopnice za lep glasbeni večer francoskih šansonov ali zanimivo branje o odkrivanju majveskih mest. Vsi, ki so se do 30. avgusta prijavili na katero koli naše razpisno potovanje, so sodelovali v žrebanju za privlačne nagrade.
Objavljamo imena nagrajencev:
Dobitnik 1. nagrade: dve brezplačni vstopnici za muzikal Piaf! The Show v Cankarjevem domu je Gorjup B. iz Ljubljane.
Dobitnika 2. in 3. nagrade: knjiga dr. Ivana Šprajca Izgubljena mesta z avtorjevim podpisom sta Stopar V. iz Nove Gorice in Garzarolli H. iz Ljubljane.

O muzikalu Piaf! The Show

V sodelovanju s Cankarjevim domom vas vabimo na glasbeni sprehod skozi življenje Edith Piaf, pevke šansonov, ki je za vedno zaznamovala francosko glasbo. Izvirna glasbena odrska zgodba, ki sledi življenju Edith Piaf skozi njene nepozabne pesmi, je razprodala najslavnejše dvorane, kot sta Carnegie Hall v New Yorku in Olympia v Parizu, zdaj pa prihaja v Cankarjev dom. Prava francoska klasika je doživela že več kot 1000 ponovitev v kar 50 državah sveta, od leta 2015 pa so zanjo prodali že več kot milijon vstopnic. Predstava se navdihuje pri z oskarjem nagrajenemu filmu La Vie en Rose in je svojo premiero doživela ob stoletnici rojstva »vrabčka z Montmartra«.

O knjigi Izgubljena mesta

Dva izžrebanca bosta prejela knjigo Izgubljena mesta. Arheološka iskanja v deželi Majev slovenskega arheologa Ivana Šprajca. Dr. Šprajc je eden vodilnih svetovnih strokovnjakov za arheologijo Majev in arheoastronoimjo Mezoamerike. Gre za drugo, razširjeno izdajo njegovih zanimivih prigod ob odkrivanju majevske zapuščine sredi mehiške džungle. Dr. Šprajc spremlja naše skupine na izbranih odhodih našega potovanja po Mehiki.

Kako do nagrade?

Pogoj za uvrstitev v žrebanje je bila prijava od 12. do 30. avgusta na katero koli naše razpisno potovanje. Ob prijavi so udeleženci v opombe vpisali kodo PIAF. Žrebanje nagrad je potekalo 2. septembra.