Srbija

Pojedina za oči in dušo

Čeprav se zdi, da Srbijo dobro poznamo, je ta celinska država v osrčju Balkana še vedno čudovito odmaknjena od turističnih poti. Mesto, ki nikoli ne spi, vas bo seveda pričakalo z vsem, ker pravijo, da če nečesa tam ni, tega ne potrebuješ. Beograd je odkrit, pustolovski, ponosen in drzen. Dobro uro vožnje stran pa lahko vstopite v Evropsko prestolnico kulture: Novi Sad ne nosi zaman vzdevka "srbske Atene". Njegova zgodovina živahnega in ustvarjalnega mesta se še danes nadaljuje z uveljavljenimi galerijami, muzeji in alternativno glasbeno sceno. Nad vsem dogajanjem pa bedi gospa Petrovaradin - trdnjava zgrajena z namenom obrambe imperija Habsburžanov pred Turki.

Veliko za raziskati ...

Ko se odpravite na ''srbsko'' turo, pojdite ven iz metropol. Tja do naselja Gamzigrad kjer leži Romuliana, eno najbolj zanimivih antičnih ostalin, odkritih v Srbiji iz časov rimskega imperija. Preživite čas v naravi in skočite od samostana do samostana na slikoviti Fruški gori. Predvsem pa si privoščite pravo balkansko pojedino z glasbo in plesom. Srbija je dežela, ki nahrani duha in telo.

Zakaj v Srbijo?

Potovanja v Srbijo

Z vami delimo več kot trideset let izkušenj in znanja. Bogatejši boste za to. Vaš prosti čas je skrbno načrtovan. Okusite kulturo, vdihnite naravo, sprehodite se med lokalci različnih dežel in mest ter odkrjite skrivnosti za ovinkom. Popeljali vas bodo naši izkušeni vodniki, ki radi delajo za našo agencijo – za vašo Ars longo.

Potujte udobno!

Vedno si prizadevamo, da je pot čim bolj udobna in brez zapletov. Če je mogoče, se izogibamo nočnih voženj in dolgih čakanj na letališču.

Spoznajte več!

Poleg svetovnih znamenitosti boste z nami odkrili tudi številne skrite bisere. Programi so skrbno pripravljeni za najboljši izkoristek časa.

Pustite se razvajati!

V večino naših ponudb je vključen polpenzion. Poleg znamenitosti poskušamo v programe vključiti tudi druga doživetja za vse čute.

Mnenja naših potnikov

Pošljite povpraševanje

Imate vprašanje glede potovanja ali se zanimate le informativno? Bi želeli, da pripravimo program po meri za vas ali za skupino, s katero potujete? Pošljite nam povpraševanje, odgovoril vam bo naš poznavalec.